Tandlægeskræk

Er du bange for at gå til tandlæge?

Bare rolig, for du er ikke alene. ca. 30% af danskerne har enten en mild eller kraftig angst for tandlægebesøget. Undgår man sine regelmæssige besøg hos tandlægen, kan det have inflydelse på ens tandsunhed. Hvis man ikke har været ved tandlægen længe, så har man ofte flere tilfælde som skal behandles, og det kan fører til smertefulde og omkostningsfulde behandlinger.

Eksempel tandpine og skader på tænder, og/eller i tændernes omkringliggende væv, skyldes oftest underbehandling – altså at tanden burde være behandlet før. Ved jævnlige tandlægeeftersyn opstår sådanne tilfælde sjældent.

For alle patienter handler det om at vælge en tandlæge, som man har tillid til og føler sig tryg ved. Hos Tandklinik Østergade værdsætter vi den gode kommunikation mellem behandler og patient.

Skræmmer tanken om tandlægebesøg dig?

Er man skræmt af opholdet i tandlægestolen, vil vi meget gerne høre om dine tanker. Sammen vil vi skræddersy et forløb på dine præmisser, så du oplever tryghed under behandlingen og at være i kontrol.

Mange vil gerne vide, hvad der skal foregå under behandlingen. Vi oplyser og guider dig igennem samtlige trin under din behandling, og du bestemmer, hvornår der er tid til en pause. F.eks. kan vi lave en aftale om, at du giver et signal, f.eks. en hånd i vejret, hvis der er behov for en pause under behandlingen

Det er vigtigt os os, at man som patient føler sig tryg og tilpas i tandlægestolen.

Hos Tandklinik Østergade vil du blive mødt af et team af dygtige og erfarne tandlæger, som gerne tager imod patienter fra Grenaa, Ebeltoft, Auning, Trustrup, Kolind og Balle.

Er der noget ved din behandling, du er i tvivl om eller ikke forstår, er du altid velkommen til at kontakte os, og vil give dig besked.

Vi sidder klar til at hjælpe dig.