Tandblegning

Dine tænder er en vigtig del af dit udsende, og et attraktivt smil øger ens selvtillid. Hos Tandklinik Østergade, din tandlæge i Grenaa, rådgiver vi dig i din tandsundhed, og danner et overblik over dine muligheder, for at opnå et attraktivt smil.

Hos Tandklinik Østergade skelner vi mellem nødvendige og unødvendige behandlinger set i forhold til din tandsundhed, og æstestikken, så dit smil ser naturligt ud. Hvis du allerede har raske og fine tænder, så vil vi ikke altid anbefale, at udsætte dine tænder for kosmetiske behandlinger. Det skyldes, at for mange behandlinger kan ødelægge tændernes forsvar.

Hvorfor er mine tænder ikke hvide hele livet? 

Mange spørg ofte hvorfor deres tænder ikke er hvide hele livet. Ved misfarvning af dine tænder, så er kaffe, te, rødvin og cigaretter nogle af de største syndere. Dine tænders farve ændres også, som en naturlig del af det, at blive ældre, da din emalje, et tyndt lag som beskytter dine tænder, slides som følge af det, du drikker eller spiser.

Det er også tilfældet, hvis dine tænder har gamle fyldninger, eller sidder på en speciel måde i dit tandsæt, hvor tandbørsten ikke altid kan komme til.

Hvad er tandblegning? Får man hvide tænder?

Det aktive stof, som bruges i forbindelse med en tandblegning er brintoverilte. Midlet trænges ind i tanden, og afhjælper eventuelle misfarvninger. En almindelige tandpleje med tandrensning kan også fjerne skidt i dine tænder, og dermed mulighed for hvidere tænder.

Ved tandblegning er det samtidigt vanskeligt, at forudse resultatet, altså hvor godt midlet virker, og man kan ikke forvente, at man får et perfekt tandpastasmil efter en sådan behandling.

Gode råd om tandblegning

  • Vi anbefaler dig kun at blege dine tænder, hvor det er nødvendigt.
  • Ved hjemmeblegning skal du følge tandlægens anvisninger. Snak altid med en tandlæge først, inden du begynder, at blege dine tænder hjemme.
  • Undgå at bruge blegemidlet gentagende gange, og samme sted.
  • Hvis du ønsker en tandblegning, så kontakt Tandklinik Østergade i Grenaa. Her besvarer vi dine spørgsmål, og finder ud af hvorvidt det er en fordel, at blege dine tænder, og eventuelle bivirkninger i forbindelse med sådan en behandling.