Bedøvelse

Hos Tandklinik Østergade i Grenaa anvender vi bedøvelse, som et middel, for at du kan få en så smertefri behandling som muligt.

Grunden til at man anvender bedøvelse er, at tandlægen har kontrol over smerter, og kan nedsætte ubehag, som ofte opstår i sammenhæng med en behandling.

De fleste kan tåle bedøvelser. Men mange kan ikke tåle de midler, som bruges i sammenhæng med en bedøvelse.

For at sikre, at du som patient ikke oplever unødige bivirkninger, så anbefaler vi, at du ved dit første besøg medbringer en liste over din medicin.

Er bedøvelse hos tandlægen ubehagligt?

Der findes også forskellige former for bedøvelse. Hos Tandklinik Østergade i Grenaa rådgiver vi dig igennem disse, og sammen vælger vi den, du er tryg ved.

At få bedøvelse som følge af en tandbehandling er også et frit valg, men flere behandlinger, kan være forbundet med meget ubehag, hvilket gør behandlingen ekstra svær, at gennemføre for både din tandlæge, og dig selv.

Desuden er alvorlige bivirkninger i sammenhæng med en behandling yderst sjældne ved lokalbedøvelse. Du vil dog føle en let ømhed i det område, hvor bedøvelsen er indgivet.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere. Vi sidder klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have til tandbehandlinger.

Hvis du har angst for bedøvelse eller tandlægebesøget, så kan du læse mere i vores afsnit om Tandlægeskræk. Læs mere her.

Du er velkommen til at læse mere om vores behandlinger, og hvad vi kan gøre for dig som patient. Læs mere her. 

Vi giver dig en forståelig og ærlig rådgivning omkring din behandling. Du bliver også altid oplyst om økonomien før din behandling starter.